Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ивайло: Яна ме биеше

отпечатай новината

04.06.2015 10:27 | Видян 1757 пъти

Ивайло: Яна ме биеше

Не знам къде е детенцето ми! Искам да видя Емо и да го прегърна, да се грижа за него. Ще се боря докрай за правата над сина си! Яна не си вдига телефона, крие се и не ми позволява да се срещна с рожбата си. Така започва своята изповед Ивайло Леков, бившият мъж на култовата адреналинка от "Господари на ефира" Яна Христова, която се прочу както с танцувалните си умения, така и с порноклипче, пуснато в интернет от анонимен "доброжелател", пише в. "България днес". "В момента майката на детето ми Яна Христова нарушава подписано лично от самата нея споразумение, според което имам право да виждам сина си Емил в определени дни. Изпратени й бяха няколко нотариални покани да доведе Емо в уреден ден и час.

Пред свидетели стана ясно, че тя не си вдига мобилния и категорично отказва да ме срещне със сина ми", разказва Ивайло. "Никога не съм й посягал. Истината е, че тя ми е посягала в моменти на ярост. Февруари месец след поредната ни разпра дори си извадих медицинско. Яна агресира, когато усети, че губи контрол. Способна е на обиди, закани, клетви и много нецензурни думи, които се срамувам да цитирам. Обиждала е грозно дори майка ми.

Яна и нейното ниско ниво не ме вълнуват вече. Боли ме единствено за детето. Нито знам къде е, нито как е". Бизнесменът твърди категорично, че никога не е имал пръст в разпространението на порновидеата с участието на Яна. "Всякаква може да е, но е майка на детето ми. Как ли ще се почувства това невинно и добро момченце, когато види какви ги е вършила майка му по квартирите", размишлява таткото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !