Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Шерилин Фен снимала порно преди „Туйн Пийкс”

отпечатай новината

04.06.2015 13:49 | Видян 8338 пъти

Шерилин Фен снимала порно преди „Туйн Пийкс”

Въпреки че е само на 25, когато излиза „Туин Пийкс” и я прави звезда за една нощ, Шерилин Фен има 6 години кариера преди култовия сериал. Землячката на Мадона от Детройт всъщност се казва Шерил Ан и израства в музикалния клан Куатро – най-известна от фамилията е леля й Сузи. Неин продуцент, а също и на други роклегенди като Алис Купър например е таткото на малката красавица Лео Фен.  Семейството води чергарски живот и хубавицата с двамата й братя израстват по турнета и купони, трудно е да се каже, че имат дом. Затова Шерил Ан не завършва училище, но се записва в школата на Лий Страсбърг и се превръща в Шерилин.

„Горда съм, че никога не съм работила като сервитьорка, както правят мнозина преди да станат артисти. Винаги съм се снимала, като не крия, че в началото ме експлоатираха сексуално. Нямаше режисьор, който да не ме съблече преди, по време и след снимки. Бях се примирила, пък и не знаех какво друго да правя”, признава звездата. Тя прави първия си филм „Дивият живот”, когато е на 19, след това снима с Джош Бролин, Чарли Шийн, Ник Касавитис, но най-забелязаната й роля е в еротичната продукция „Меридиан” – порно вариант на известната приказка „Красавицата и звяра”. За Шерилин това си е просто работа. Тя си има гадже, което е хванала на снимачната площадка на тийнкомедията „Само едно от момчетата”. Името му е Джони Деп и по онова време не говори никому нищо. Първата им среща е през същата 1985 г. на терена на студентско филмче на техни приятели. По време на своята връзка, която продължава дълги 3 и половина години, влюбените гълъбчета снимат и трети провален филм.

И двамата не коментират твърденията на биографите си, че е възможно да са били дори сгодени, тъй като в края на преломната за целия свят 1989 г. се разделят. И се впускат яростно да правят кариера.
Нещата изглеждат, сякаш Шерилин ще изпревари Джони, защото получава едновременно ролята на хотелиерската дъщеря Одри Хорн в пилотния епизод на „Туин Пийкс” – с бюджет на тогавашен игрален филм, както и друга в паралелния проект на режисьора Дейвид Линч. С „Диво сърце” тя за първи път попада в меката на звездите – канския фестивал през 1990 г., редом с Никълъс Кейдж и Лора Дърн – две от най-големите холивудски знаменитости на онова време. А папараците се скъсват да я снимат, още повече, че филмът печели „Златната палма”.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !