Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Валери Божинов брадяса

отпечатай новината

14.07.2015 09:44 | Видян 1540 пъти

Валери Божинов брадяса

Валери Божинов се опитва да изглежда все по-мъжествен. За да тушира слуховете за своята гей ориентация, които виреят в Сърбия напоследък нападателят на „Партизан" Белград си е пуснал окосмението по лицето и най-сетне е успял да брадяса, видя Всеки ден.

Заради близките си отношения с Азис в България съседите ни от няколко седмици насам осмиват Валерката и го наричат „педер". Подобни публикации излязоха в най-големите сръбски вестници, гарнирани със снимки, на които Азис и Божинов позират прегърнати. Валери бил толкова обиден от тръгналите по негов адрес клюки, че си поставил за основна цел да изглежда по-мъжествен. Освен че вече има брада по лицето, той през ден разпространява свои снимки от фитнеса, автомобила или с децата си, като отбелязва какъв горд татко е.

Валери дори засне клип, в който демонстрира високо самочувствие и се самоопределя като „много готин". Във видеото той е с новия си съотборник Иван Бандаловски. Клипът показва как двамата слушат песен на Ивана, която пее „много си готин". След всяка реплика пък Валерко отговаря със „знам, знам", подплатено с широка усмивка.

Според футболни маниаци приятелството на Валери и Иван ще повлияе зле на играта им на терена. И двамата са известни със скандалното си поведение - Бандаловски неведнъж бе гонен от мач заради грубата си игра, а Валери е известен повече с личния си живот, отколкото с представянето си в мачовете.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !