Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рут Колева записва в Лос Анджелис

отпечатай новината

04.08.2015 12:39 | Видян 1107 пъти

Рут Колева записва в Лос Анджелис

Рут Колева издаде какво е ежедневието й в последно време, след като се отдаде на подготовката на новия си албум. В момента тя е в Лос Анджелис, където работи по новите тракове, научи Blife.

"Скъпи приятели, работата по албума върви с пълна сила, пара, страх, ужас, стрес, любов, красота, нерви, креативност, още нерви, вдъхновение и всички други ups & downs, за които може да се сетите. Като всяко нещо, което отглеждаш и развиваш, в един момент си най-щастливият човек на света, в следващия - ти идва да избягаш и да се скриеш някъде. (Да де, ама никога не се отказваш, защото сърцето и душата са ти вътре в това нещо). Псуваш, смееш се, радваш се като малко дете, след това ти идва да се разплачеш. Направо си граничи с чиста лудост. Но всяка любов е лудост. Всичко, което правиш със сърцето си, граничи с лудост....поне при мен е така. Истината е, че най-трудното предстои, а да ви кажа имаме нужда от вашата помощ, за да го осъществим.

Един pre-order на това мое творение, би бил достатъчен, за да ни свалите малко от напрежението, което силно ме съмнява, че е възможно да изчезне изцяло. За заинтересованите, поръчките се правят тука - http://www.pledgemusic.com/projects/ruthkoleva, скоро ще ви пускам видеа" - сподели изпълнителката пред феновете си в социалната мрежа.

БГ звездата обеща на меломаните един мащабен проект, който ще бъде записан в едни от най-известните световни звукозаписни центрове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !