Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милен Цветков ползва табели вместо аутокю

отпечатай новината

11.11.2008 10:45 | Видян 8996 пъти

Милен Цветков ползва табели вместо аутокю

Водещият на Биг Брадър 4 Милен Цветков не използва аутокю, нито има слушалка, в която режисьорите да му дават наставления.

Това го прави една от малкото муцуни в ефира, които разчитат на собствения си усет. Той репетира сценария и някои основни реплики, но оставя по-голямата част на импровизация. Понякога се случва да зацикли, да изпусне реда на рекламите или моментът, в който да покани гост на сцената. За целта, от екипа му са измислили интересен начин да го подсещат. Обучени хора, разположени сред публиката, вдигат табели с кратки надписи върху тях. Старомодните методи са предпочитани от Милен. Той споделя, че всякакви джаджи в ушите го дразнят и само го разсейват вместо да му помагат. В Биг Брадър има и други препятствия за преодоляване. Сцената в студиото се оказва опасен капан. Няколко души от техническата поддръжка са се посинили след падания на хлъзгавия под.
 
Кастингът за мъже в Къщата продължава. Днес десетимата “оцелели” ще преминат втори кръг. Утре ще останат петима кандидати, а в четвъртък жените ще изберат един. Останалите четирима ще се борят за симпатията на зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !