Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Провал за Албена, а победа за Максим

отпечатай новината

11.11.2008 17:00 | Видян 10493 пъти

Провал за Албена, а победа за Максим

Една от най-ярките двойки в руската шоу-програма „Ледников период” с участието на Албена Денкова се издъни в представянето си в последното издание на надпреварата, за разлика от тази на Максим Стависки, предаде gong.bg.

Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне и нейният партньор на леда Тимур Родригез се изръсиха на леда по време на съчетанието си и това се отрази много негативно върху бала, който събра двойката.
Тимур отказа да признае, че вината за грешката е у него, въпреки че не успя да задържи на ръце своята партньорка и двамата рухнаха на леда.

Албена се отърва на косъм от тежка контузия, но със сигурност именитата ни фигуристка се е понатъртила при падането.

За сметка на това Максим Стависки, който стана един от любимците на местната публика, заедно с актрисата Татяна Арнтголц, очевидно се е отърсил от напрежението около делото срещу него, което бе върнато за преразглеждане.

Двойката на фигуриста, който е подсъдим заради катастрофата, отнела живота на един младеж и пратила друго момиче в кома, дори е сочена за евентуален фаворит за спечелването на шоуто, предавано по Първи канал, в което зрителите решават, кой да остане и кой да си тръгне.

След последния си „горещ танц” Максим и партньорката му останаха изключително доволни от представянето си. Журито също не крие симпатии си и почти винаги раздава най-високите оценки за двукратния световен шампион и Татяна Арнтголц, за които местните медии написаха, че тайно са двойка и в любовта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !