Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лепа Брена все по-нетърпелива да се срещне с българската публика

отпечатай новината

25.08.2015 12:45 | Видян 1396 пъти

Лепа Брена все по-нетърпелива да се срещне с българската публика

След репортажите и възторжените коментари на сръбските медии за концерта на СЕСА в Несебър, символът на сръбската музика Лепа Брена заяви, че тя също няма търпение да се срещне с българската публика на шоуто, което ще изнесе в София на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Легендарната певица разкри, че има специално отношение към родната публика, понеже тя я подкрепя от самото начало на кариерата й.

Звездата не веднъж е споделяла, че от последното й посещение е минало доста време и българската публика й липсва. Тя многократно е заявявала, че всяка нова среща с родните фенове я зарежда със страхотна енергия и я връща към спомена за легендарния концерт на стадион „Васил Левски“.  
 
„Нямам търпение да дойда в София и да зарадвам феновете с впечатляващото шоу, което подготвяме с моя екип.“ – сподели Лепа Брена.
 
От щаба на звездата отказват да издадат повече подробности около изненадите, които подготвя певицата, но в светските среди усилено се носи слух, че Брена ще изнесе концерт, с който ще надмине всички очаквания.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !