Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Болт прави $21 млн. годишно с 3 дни работа

отпечатай новината

25.08.2015 14:58 | Видян 3489 пъти

Болт прави $21 млн. годишно с 3 дни работа

Юсеин Болт, напук на всички български коментатори и разбирачи, защити титлата си на безспорен крал на леката атлетика и спечели спринта на 100 метра на световното първенство в Пекин.

На стадиона „Яйцето” – истинско бижу на съвременната архитектура, той затвърди победите, които започна на същото място през 2008 г. по време на олимпийските игри. И оттогава е непобедим на големите състезания. Нищо, че все го чакат аха-аха да падне.

За три дни работа миналата година – участие в 3 турнира, Юсеин Болт е изкарал 21 милиона долара. Естествено, далеч не всичко е от наградни фондове. Половината от тлъстата сума, изчислена от авторитетното американско списание „Форбс”, което пресмята парите на най-богатите хора в света, е дошла от рекламите, които най-бързият човек на планетата прави за „Пума”.

Другото е от какви ли не ангажименти, осигурявани от двамата му агенти. Договорът на Юсеин с основния му спонсор е до 2017 г. Тогава, ще бъде на 31, бегачът смята да прекрати своята знаменита кариера.

С всичките си пари и цялата си слава обаче най-известният син на Ямайка, чиято популярност отдавна е задминала тази на Боб Марли, от години е сам. Според светските медии в САЩ и Англия досега той е имал връзки с 6 жени, между които моделка и пощаджийка, но от доста време не споделя официално ложето си с никоя. Излиза, че е истина – на когото му върви в картите или на пистата, май не му върви в любовта.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !