Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Божинов още страда за гей аферата

отпечатай новината

28.08.2015 11:30 | Видян 2255 пъти

 Божинов още страда за гей аферата

Валери Божинов още не е преживял факта, че името му бе забъркано в гей афера от участника в „Биг брадър” Кристиян Стойков.

Дразнителя с патешки фалцет изхвърча пръв от шоуто и в серия интервюта обясни, че е бил интимен с пластичен хирург, носещ същото име.

Вмъкването на Николета Лозанова, бившата муза на Божинов, във визитката на гея от село Жернов било само закачка и игра на думи. Нападателят на сръбския „Партизан” се отказа да съди Нова Телевизия след като водещия на риалитито Ники Кънчев му се извини публично в ефир. Опасността от иск за минимум 100 000 лв обаче още тегне над боядисаната главица на Кристиян.

Адвокатът на футболиста Георги Градев сподели, че клиента му е бил пред нервен срив след изговореното в пилотния епизод на шоуто. „Позвъни ми към 23 ч и бе в тежък шок.

Разговорите продължиха до 1 ч посред нощ. И до ден-днешен Валери не е преживял клеветата и ще се срещне с клеветника в съда, ако не се извини”, сподели пред hotarena.net Градев. По негови груби сметки в следващото десетилетие Кристиян ще трябва да работи само за да плати дължимото по делото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !