Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Хигиена НУЛЕВА! Вижте как шеф Манчев готви!

отпечатай новината

31.08.2015 13:32 | Видян 1264 пъти

 Хигиена НУЛЕВА! Вижте как шеф Манчев готви!

Един от най-известните наши готвачи Иван Манчев не е чак такъв привърженик на хигиената, за какъвто се изкарва в предаването „Кошмари в кухнята“. След разказа на очевидец как Манчев готви, може гнус да ви хване.

Майсторът на черпака не си миел ръцете дори след излизане от тоалетна, а директно отивал на печката, пише Всеки ден.

За това свидетелстваха очевидци на гнусния навик на надебелелия напоследък тв водещ. Той бил забелязан през уикенда, по време на готварско събитие в София, да излиза от клозета, пропускайки да „уважи“ сапуна и водата.

Манчев бе основен герой в състезанието по правена на барбекю, организирано от голяма търговска верига. То се проведе в събота, в Южния парк на столицата.

Присъстващ на надпреварата по готвене разказа как шеф Манчев използвал на няколко пъти тоалетните в парка, без след това да отиде до специално сложените преносими мивки. „След като си свърши работата, директно се качи на сцената и започна да пипа храната, която състезателите приготвяха. Да те хване гнус да ядеш след това“, разказа очевидец.

Манчев винаги е бил особено строг именно по отношение на хигиената в ресторантите, които инспектираше в „Кошмари в кухнята“. В шоуто, в което той трябваше да възкресява тръгнали към фалита кръчмета, топ кулинарят правеше неимоверни скандали, ако някой готвач не си мие ръцете през 15 минути или не готви с ръкавици.

Оказва се обаче, че явно подобни лоши примери са му повлияли и той самият е започнал да ги следва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !