Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Петя Стаевска, майка на две деца

отпечатай новината

12.11.2008 13:47 | Видян 16179 пъти | Гласували 2

Петя Стаевска, майка на две деца

Когато се пише и се говори за големите в бизнеса, особено в случаи като този с Петя Минкова - Стаевска, която бе залята с киселина, мнозина забравят, че става въпрос за хора.
За мен Петя не е само приятел или рекламодател на част от нашите издания. Не е само красива жена или една от най-интересните дами в обществото. Тя е и майка на две прекрасни малки деца.

Именно заради тях полицията има шанса поне веднъж да запуши устите на журналистите като разкрие светкавично поредното скандално и варварско нападение, извършено посред бял ден в София – столица на държава в Европейския съюз.

Ако това не стане, тежко и горко на децата и всички роднини на Петя, които ще бъдат тормозени седмици наред с различни въпроси. Ще се търси под вола теле, няма да се намери и по тази причина ще продължи да се пише. Всякакви “версии” ще бъдат хвърляни просто хей така в центрофугата на поредица от безсмислени лоши новини. И никой няма дори за миг да спре и да попита: а какво би им станало на нашите деца, ако някой им причини подобно нещо.

Какво знаем за Петя?
Тя успя да направи семейната мебелна фирма с няколко цеха в Клисура една от най-големите марки в сектора. Богдан мебел бележеше десетки проценти ръст на поръчките година след година.
Беше сред онези, които обзавеждаха ударно новите перли на българския туризъм, някои от най-хитовите заведения в София, даже и къщи на френската Ривиера. Даже класиката за българския елит – Кемпински хотел Зографски, дължи новия имидж на своите стаи на Стаевска. Нейни клиенти, а и приятели бяха и редица шоузвезди – от Ники Кънчев до Ивайла Бакалова и Цеци Красимирова. Всичко това вероятно е събудило завистта на мнозина.

Последната й цел беше да наложи вината на семейната бутикова изба на бизнесдинастията Минкови с марката  zeyla. Тяхната амбиция бе да върнат старата слава на Карловския мискет.
И започнаха да го правят, както сами се убедихме на партито за откриванито на бутиковия хотел Шато Копса, недалеч от Сопот. Уникалният замък с няколко изискани стаи, застлан с мрамор от Карара и осветен с полилеи от Мурано, бе създаден изцяло по идея на Петя. Със сигурност това е един от най-амбициозните туристически проекти у нас и едно от безспорните ВИП места, гарантиращо спокойствие сред 500 дка лозя.

И понеже всички ще попитате какво е това семейство Минкови, ние ще ви отговорим. Бащата на Петя е един от бащите на модерната българска фармация, а брат й е съдружник с нея във фамилните фирми.
Всичко останало, което ще видите написано из цялата преса, ще бъдат разни чути – недочути неща. Изберете си на кого да вярвате...

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !