Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Велоколепната седморка в ББ4

отпечатай новината

12.11.2008 17:30 | Видян 8148 пъти | Гласували 2

Велоколепната седморка в ББ4

Тази вечер в епизода ще видим, предпоследният етап от кастинга за мъже и ще разберем кои седем мъже избраха жените в къщата. Двама от тази финална бройка,  утре вече ще бъдат новите участници в къщата на Big Brother и потенциални кандидати, както за някоя от дамите вътре, така и за голямата награда от 300 000 лв.

Ето и финалната седмица:

Денислав Диянов Минев – от гр. Шумен, на 23 години.  Играе футбол в аматьорската лига, освен това има изяви като модел.  Смята себе си за добро момче, възпитан и кавалер.  Основните причини да участва в шоуто са две – парите и Иванина.  Казва, че би се сприятелил веднага с Косьо, а най-неприятен му е Филип. Смята ако влезе в шоуто да спи още от първата вечер в леглото на Иванина.

Евгени Недялков Фуседер –  25г. от гр. София.  Живее в Германия, смята, че участието му в Big Brother ще е основателна причина  да се прибере за по-дълго в България.  Женен е, в процес на развод. Работи като управител във фирма, занимаваща се с износ на стоки. Казва, че в къщата не би допуснал да си тръгне преди да интимничи с някоя от дамите вътре. „Живей днес, защото не знаеш, какво те очаква утре” е неговото мото в живота.

Никола Бойчев Николов – на 24 г. от гр. Бургас. Студент по икономика, остава му само държавен изпит през януари 2009. Смята, че е различен от общоприетата представа за мъже в България и иска да покаже това в къщата. За себе си казва, че е интелигентен, с  остър ум, красив, усмихнат, със силни ръце и добре оформени рамене. В къщата не би спал с мъж, но за сметка на това би правил секс със всички жени без Самие и Даниела. Най-много харесва Наталия, а от мъжете Жоро и Мартин.

Анди Мануел Гарсия Райчев – роден в Пловдив, преди 35 години. Актьор, както професионален, така и уличен. Твърди, че има еврейски корени.  Иска да влезе в къщата, за да внесе цвят, който мисли, че липсва на предаването. Също така да покаже на мъжете вътре, че не трябва да са такива комплексари, а да се забавляват повече.  Харесва всички жени вътре и извън къщата, но не би се хвърлил веднага да сваля някоя от тях.  За да хареса една жена, не е достатъчно тя да е само красива, трябва и да му допадне интелектуално.

Атанас Маринов Кръстев – на 25 години от гр. Хасково. Завършил е висше образование, в момента работи като управител на ресторант. Определя себе си , като леко надменен с високо самочувствие.  Най-много го дразнят лъжите на хората. Влиза в къщата, защото любимото му занимание е да манипулира жените.  Нещото което е оставило лош спомен е, че докато е бил в гимназията всички жени го отбягвали.  Най-неловката ситуация, в която е попадал досега е, че е заспал докато е правил секс. От жените в къщата харесва Наталия, като човек,а  с Иванина би правил секс дори и без чувства.

Цветан Божилов Робев – на 34 г. от гр. София. Работи като машинен монтьор. Определя себе си, като красив и оправен. Смята, че най-лошият му навик е пушенето на цигари. Харесва Таня, но би правил секс със всички жени в къщата.  От видяното досега в Big Brother 4, най-много го е подразнило отношението на съквартирантите към незрящата Мила. Иска да влезе в къщата заради парите, жените и новите приятели, които се надява да намери вътре.

Венцислав Николов Даскалов – на 27 г. от Пловдив. Работи като управител на охранителна фирма. Като основни причини да кандидатства за Big Brother 4 посочва, безплатната храна и подслон, както и парите.  Не се страхува от нищо освен от секс с мъж. Често сънува как лети и как печели Big Brother. В къщата най-много го дразни лицемерието, подлостта и голите мъжки и женски кореми. Харесва всички жени в къщата, включително и Самие.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !