Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Новото племе в Survivor се казва Чукура

отпечатай новината

12.11.2008 16:20 | Видян 3518 пъти | Гласували 1

Новото племе в Survivor се казва Чукура

Тази вечер оцеляването вече е въпрос само и единствено на лична стратегия, въпреки че бившите Пачека влязоха в общото племе с мнозинство, в момента те са на изчезване. Това стана след като Галина успя да привлече на своя страна Янита.

Получила от своите цели шест гласа, Ваня реши, че вече няма какво да дели с бившите си съплеменници и заедно с Гергана яхнаха вълната на яростта, като започнаха да градят своя стратегия за коалиция. Именно това чакаше Галина - виждайки потенциален съюзник, тя веднага насочи всичките си усилия към Ваня и така я привлече на своя страна, като с този акт тотално хвърли стратега на бившите оранжеви Иван в немилост.

Уви обаче един от участниците успя временно да осуети плановете на Генерала само с един победен ход. Днес Блабоа се изправиха един срещу друг в изпитание за награда - нощувка в спа-хотел с вечеря и закуска. Освен това победителят получи и уникален шанс да посочи един от оцеляващите, който да отиде на Острова на изгнаника.

Играта се състоя в три кръга, в които сървайвърите трябваше да демонстрират своите стрелкови способности. В три последователни кръга те стреляха с различно оръжие по мишени с различни числови стойности.  До финала стигнаха двамата участници - Спас и Здравко.

В последния футболен кръг националният вратар не остави никакви шансове на Спас и го прати да си почива в племето след загуба с 3:0. Така Здравков получи шанса да посочи един от съплеменниците си, с когото да сподели наградата и един, който да отиде на Острова на изгнаника. Вратарят избра компанията на Вънов. Голямата изненада дойде, когато Здравко посочи Галя за изгнаник.

На Острова на изгнаника първият жител само за 24 часа вече беше успял да си направи навес, легло и газова лампа. Мартинов посрещна Галина с пълно безразличие и с готова лъжа. Веднага след като Генерала му разказа историите в Балбоа, Мартинов я излъга, че в играта има трето племе с името Чокура, където отиват изгонени от племенен съвет.

Според думите му основателка на племето е Силвия Радулова. Така Галина вече повярва, че всъщност малката Силвия и Али продължават в играта. Нещо повече - оплитайки се в интригите си тя съвсем небрежно си призна, че всъщност тя командва парада в Балбоа и че супер е ядосана, че Иван ще й вземе трона и ще разбие коалицията й, докато я няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !