Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Силвия от Биг Брадър се оказа пиянде!

отпечатай новината

04.09.2015 10:21 | Видян 2245 пъти

 Силвия от Биг Брадър се оказа пиянде!

Жените в Къщата на "Биг Брадър" обсъдиха в разговор помежду си причината за агресивността на топлес моделката Силвия. Припомняме, че вчера тя и Ирена бяха изкарани от къщата, заради прояви на грубост и насилие.

Тази вечер от шоуто пуснаха кадри малко преди разразилия се скандал между двете и изгонването им.

Ромката завърза разговор с Аделина за това защо Силвия е толкова агресивна: "Аз като я гледам тя доста повече пие, отколкото яде", вметна Аделина. Ирена пък допълни, че за нея Силвия е доста нападателен и агресивен човек, след като употреби алкохол. "Да ви кажа, аз от тази жена вече ще почна да крия ножовете в къщата", вметна появилата се в групичката Никита Джонсън.

Никита Джонсън, Аделина, Николина и Кирил са хората, които бяха номинирани за изгонване от Къщата. Най-много гласове, четири, четири, събра Никита. Това бяха първите номинации, в които хората в Къщата казваха очи в очи на останалите защо ги номинират.

Срещу Никита основните обвинения бяха, че говори много зад гърба на другите, а Кирил дори я нарече "енергиен вампир". При Ади нещата бяха други-жените в Къщата я пратиха на елиминация, защото тя им изземвала ролята в кухнята, не се съобразявала с чуждото мнение и била пълна със стратегии. За Николина аргументът беше че е, много умна, но е човек без собствена позиция. Кирил жените в Къщата определиха като комплексар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !