И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Моника Валериева пак се прави на Николета

отпечатай новината

04.09.2015 12:23 | Видян 3076 пъти

Моника Валериева пак се прави на Николета

Мона Валериева не пропусна да обиколи де що има предавания, за да обяснява как се е преборила с психозите си, намирайки точните антидепресанти.

В опитите си на дизайнерека не бе съвсем успешна, затова Мона споделя, че е решила да организира семинари по психология, очевидно взела се за новата Кобилкина. И без друго и втората не е баш сексоложка, но непрекъснато събира на сбирки заблудени жени, отчаяни в опитите си да направят перфектното фелацио. Де да ставаше обаче от всяко дърво свирка!

Да оставим опитите на Мона да става психоложка настрана. Брюнетката за пореден път изкопира Николета Лозанова и то доста безуспешно.

Моделката дотолкова е увеличила обема на лицето си с изкуствените скули, че изглежда несъразмерно на малкото ѝ телце. Огромното птиче гнездо върху главата ѝ още повече допълва нелепата картинка.

Зрителите на Би Ти Ви ококориха очи и без нужната доза сутрешно кафе, виждайки косите на Мона, а паник атака би могло да получат коафьори и стилисти при вида, в който Мона реши да се промотира в национален ефир.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !