Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нови светски двойки на рожденния ден на ИДЕЯ криейтив и дизайн

отпечатай новината

14.11.2008 13:15 | Видян 5012 пъти | Гласували 1

Нови светски двойки на рожденния ден на ИДЕЯ криейтив и дизайн

ИДЕЯ криейтив и дизайн отпразнува 5-тия си рожден ден със стилно парти. Епицентърът на събитието бе подземния паркинг на Best Western Hotel Expo. Създадената специално за сучая „зала” се превърна както в място за среща на фирмата-домакин с партньори и клиенти, така и в гореща точка-„подслон” за звездите на родния шоубизнес.
 
Рожденият ден се проведе в рамките на Фестивала на Рекламодателя ,което беше повод за присъствието на видните лектори на Admall- Тод Грант, Саманта Дидженаро, Стефано Опо, Ричард Уайлд и Джудит Уайлд. От българските известни личности се открояваха Орлин от Каффе, Теди Велинова, Деси Тенекеджиева, собственикът на веригата от барове Планет бар де лукс Владимир Вишански, Айвън - продуцент на Бойс Ту да Макс, Вики от Мастило, Дани Милев, както и Атанас Месечков, Яна и всички останали танцьори от култовото Dancing Stars.

Преобразеният паркинг се „къпеше” в море от свещи, а за доброто настроение на гостите се грижеше групата Dirty Purchase, чиито джаз изпълнения разпалиха чувството за ритъм на всички присъстващи. Това бе и добър повод на участниците от Dancing stars да покажат на какво са способни извън светлините на прожекторите и напрежението от оценката на журито. Но те, разбира се, не бяха единствените, които блестяха със завидни умения по танци.

Създалата се романтична атмосфера разбуди и страстите в някои от гостите, което даде повод да се говори за случването на няколко нови двойки на родната шоусцена. Фотографът Енчо Найденов бе в приятната компания на актрисата Десислава Бакърджиева, част от Шоуто на Азис, а чаровната вокалистка на група Мастило - Вики цяла вечер се наслаждаваше на вниманието на младия си придружител.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !