Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Диляна Попова: Беше ми трудно сама!

отпечатай новината

29.09.2015 10:54 | Видян 2628 пъти

Диляна Попова: Беше ми трудно сама!

Асен Блатечки е уважил първия рожден ден на сина си Борил и го е отпразнувал в компанията на Диляна Попова, научи вестник „Всеки ден" от сигурен източник. Празненството е било в много тесен кръг и актьорът е решил да стопли отношенията с манекенката в името на общото им дете.

Няколко дни по-късно обаче Блатечки пропусна личния празник на Диляна. Синеоката манекенка, която е родена на 24 септември, отбеляза 34-ата си годишнина без компанията на актьора, който преди няколко месеца предпочете да се върне при жена си, а Попова остави сама да се грижи за Борил.

Същевременно Диляна даде голямо интервю за светско списание, в което разказа как справя с ролята на майка. Манекенката показа и за първи път в официална фотосесия сина си. Снимките нагледно показват, че Борил се е метнал на татко си и гените на актьора са надвили тези на хубавицата.

„Борил ме прави безкрайно щастлива. Не съм си представяла, че мога да изпитам това върховно чувство на щастие с много спокойствие. Сега, след една година, се чувствам цяла. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, води до голяма обърканост. Близките ми помагаха. Аз не се почувствах сама или самотно в нито един момент, което ми даваше много сила да се справя със ситуацията", сподели Диляна.

Манекенката допълни, че през първите месеци я било страх какво ще се случи и как ще се справи като родител. Диляна избрала да кръсти сина си Борил, тъй като искала той да има хубаво българско име. „Аз вярвам, че името дава много. То е от голямо значение за този, който го носи. Борил звучи силно, като не визирам само физическа сила. Искам да има силен дух", обясни Попова.

Според мълвата, в последните месеци тя има човек до себе си. Говори се, че това е баровец от подземния свят. Диляна категорично отрича мълвата и твърди, че е сама.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !