Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Луна: Ще направя баница на Бойко Борисов

отпечатай новината

09.10.2015 13:35 | Видян 3147 пъти

Луна: Ще направя баница на Бойко Борисов

Певицата Луна предложи брак на Бойко Борисов от Къщата на Биг Брадър. В разговор на живо от Изповедалнята в ефира на „Здравей, България” по Нова ТВ тя обясни, че премиерът има шанс до неделя да вземе решение за бюджета на Къщата, а тя от своя страна „започва баницата”. Луна отрече да разиграва театър във връзка с номинацията й за излизане от ВИП Брадър и заяви, че остава зрителите да решат какво е най-добро за нея.  
    
1.    Показахте един надпис на блузката си, на който пише „Луна Президент!“. Мога ли да говоря на „ти“ с Луна или на „вие“?
-    Вие преценете, но не забравяйте какво пише на блузката ми. Засега това само е написано, но представете си това, ако стане факт.

2.    Защо хората, когато гледат видето с предложението ви към Бойко Борисов се усмихват или се смеят?
-    Самата аз също се усмихвам, забавлявам се, но всички ние знаем,че ситуацията не е точно за смях. Господин Борисов все още има шанс до неделя, тъй като в понеделник аз съм номинирана. От разговора, който чух, предполагам реален бе неговият глас, не звучеше много убедителен. Имаме нужда от неговата помощ, защото сме го подкрепяли, защото го обичаме. Сега имаме нужда от неговата подкрепа – тук разходите ни растат ежедневно. Имаме нужда да се вдигне бюджетът ни поне тройно. Тъкмо се научих да пускам прахосмукачката и токът спря. Това означава, че нямаме пари, а ние сме много хора. Зависими сме от вас, а вие от нас. Така че просто помолете г-н Борисов, където се намира да дойде по-бързо или да изпрати доверено лице. Да ни вдигнат бюджета, защото и ние сме хора. За кратко сме випове, защото ние сме едни обикновени хора и граждани на Република България.

3.    Правилно ли разбирам, че молите г-н Борисов да се погрижи за вашите бюджетни неволи в Къщата?
-    Тази сутрин съм станала много рано, като едно обикновено селско момиче. Баницата я почвам веднага, очакваме го с нетърпение. Имаме нужда от него. Той е единственият, на когото вярваме. Очакваме го с най-голямата си любов.

4.    Казахте, че сте се чули гласа на Бойко Борисов, нима той се е свързал с вас в Къщата?
-    Така беше. Но аз трябваше да искам повече неща за моите съквартиранти, защото се оказва, че някои купони не са виждали през живота си и искам да ги зарадвам. Най-добре ще бъде г-н Борисов да дойде сред обикновените хора, да седне с нас, да изслуша нашите проблеми, поне един от тях да реши. Да си платим тока, при нас в Къщата започнаха да го спират. Ние имаме нужда от финансова подкрепа.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !