Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Емануела развежда пернишки милионер!

отпечатай новината

15.10.2015 16:40 | Видян 2246 пъти

Емануела развежда пернишки милионер!

Фолк певицата Емануела не успя да улегне. Тя за пореден път е забъркана в пикантен креватен скандал.

Както писахме миналата седмица, фриволната брюнетка окончателно се е разделила с големия син на морския бизнесмен Динко Динев – Димитър, но макар да има малко дете от него, се е впуснала в нова секс афера, издаде „Уикенд“.

От около месец чалга дивата върти любов с пернишкия милионерски син Станислав Добрев, познат на златотърсачките с прякора си Слави Транспорта. Любопитен детайл е, че преди 4 години Емануела отново бе гадже на заможния перничанин, но двамата изкараха заедно едва няколко месеца, а след това публично се изпокараха.

Слави Транспорта сам пожелал да възроди връзката си с Емануела, окрилен от раздялата на певицата с наследника на брат Динев. Палавата брюнетка бе прокудена от Свети Влас след множество издънки пред милионерската фамилия и категоричния й отказ да си стои у дома и да си гледа децата.

„Емануела отново е със Слави Транспорта, но двамата едва ли ще се задържат дълго заедно. Просто Слави иска да отмъсти на съпругата си Цветина, с която е в развод заради нейна нагла изневяра. Тя, моля ви се, преспала с негов приятел”, злорадстват познати на новия-стар любовник на фолкаджийката.

Паметливи светски наблюдатели припомнят, че навремето Емануела скъса със Слави Транспорта заради бащата на младежа – перничанинът Добри Владимиров. Баровецът намразил звездната си кандидат снаха, когато научил от свои познати как тя се присмива на него и сина му. „Фирмата на Добри се казва „ДВЛ”, а Емануела разправяла, че абревиатурата означавала „Добри лъже всички”, смеят се познати на Слави Транспорта и заможния му татко.

Перничанинът е един от най-заможните хора в града. Любопитна подробност е, че той е комшия на адаша си Слави Трифонов в имението „Делта хил”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !