Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Брадли Купър с две: Мами Ирина Шейк с Ейми Шуимър?

отпечатай новината

19.10.2015 11:24 | Видян 1590 пъти

Брадли Купър с две: Мами Ирина Шейк с Ейми Шуимър?

Невероятен скандал избухна в социалните мрежи, след като Брадли Купър и Ейми Шуимър обявиха годежа си. Актьорът, който уж беше влюбен до уши в супермодела Ирина Шейк, изведнъж се оказа едва ли не двуженец.

По време на представяне, топ актрисата Ейми Шуимър обяви, че са сгодени. И предизвика тотален шаш сред мнозина, тъй като Брадли е официално гадже с Ирина Шейк.

„Мислех, че това ще остане наша тайна, но тя реши, че трябва да разкрие цялата истина“, обясни Брадли.

Феновете на звездата „Поверително от кухнята“ направо полудяха. Същото се случи и с част от таблоидите, които направо изпаднаха в умопомрачение, опитвайки се да разберат подробности.

Оказа се обаче, че Ейми Шуимър просто си е направила шега с всички. И това е част от комедийния й номер, да се пошегува с феновете.

„След предаването писах на Ейми и й казах, че представянето й е било уникално“, сподели още Купър. Актьорът категорично декларира, че е само и единствено с Ирина Шейк, а дали тя ще му стане годеница е въпрос на време.

Самата Ейми Шуимър неведнъж е казвала, че много си пада по Брадли Купър и си мечтае да се запознае с него. Желанието й се сбъдна, а освен това двамата са си разменили телефонните номера, слагайки началото на близко приятелство.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !