Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Диджей променя българската музика

отпечатай новината

26.10.2015 16:31 | Видян 1049 пъти

Диджей променя българската музика

Популярният DJ Dian Solo, познат като Дидо от Deep Zone разказа любопитни подробности около проекта „Нови версии на златни БГ хитове“. Идеята за проекта се заражда още в началото на диджейската му кариера, но е реализиран като част от успешната група Deep Zone Project.

Над 20 са златните български хитове, които до момента са „облечени“ в нов съвременен звук и заживяха нов живот по клубовете, в интернет, а и някои от тях, които имат и нови видеоклипове, се завъртяха и по телевизиите. Идеята на проекта е да се запознаят по-младите поколения с някои от най-култовите български класики, които може би ще чуят за първи път.

„Много се радваме, че оригиналните изпълнители харесаха проекта и приеха поканата да участват в него. Например в песента "Бягство", освен новото изпяване на Боби и Заки (Авеню), в новия видеоклип има кадри и от стария клип. Наско от БТР също прие да участва в новата версия на "Спасение". Благовест Аргиров участва в култовото лятно парче "И замирисва на море".  Всеки един от тези изпълнители заслужава неспиращи аплодисменти и респект от целия ни народ“, сподели в интервю DJ Dian Solo.

Съвсем скоро предстои и премиерата на новата авторска песен на Deep Zone Project, която носи провокативното заглавие „Маски долу“. В момента групата е на национално турне, заедно и с други техни колеги от музикалния бранш. Изпълнителите подготвят и още „Нови версии на златни БГ хитове“, които за момента пазят в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !