Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ламбо написал завещанието си!

отпечатай новината

03.11.2015 15:09 | Видян 2536 пъти

Ламбо написал завещанието си!

Синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева - Владо, си беше в България за десетина дни. Репортер на “ШОУ” се срещна с него, преди отново да отпътува за Америка, и да научи какви метаморфози е преживял през последните години, наистина ли вече е ”друг” човек – смирен и преосмислил грешките от миналото. Влади Данаилов направи уникална изповед пред народното издание - за шокиращите думи на приятелката му Виктория, които преобръщат живота му, за желанието да направи дом за деца, за секса, за приятелството и за способността да различаваш почерка на Дявола...

Наследникът на Стефан Данаилов разкрива, че баща му вече е готов със завещанието. "Баща ми е човек много грижовен, но да мислиш за смъртта на някого е от лукавия...", казва Влади. И споделя, че той пък е готов да има дете от жената до себе си - Виктория.   

"Сексът не е даден за кеф, а за създаване на деца. Така мислим с Виктория. Ние правим секс, не сме девствени, но ще се изповядаме и ще поискаме прошка от Господ пред сватбата”, споделя наследникът на Ламбо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !