Зад всяка ядосана жена стои мъж,...

Смях: Зад всяка ядосана жена... стои един мъж, който...

Красотата в нас е тази, която ни...

„Красотата в нас е тази, която ни позволява да...

Синът на Ламбо се сгоди

отпечатай новината

29.04.2015 11:16 | Видян 2386 пъти

Синът на Ламбо се сгоди

Извънбрачният син на Стефан Данаилов - Владимир, се сгоди в САЩ. Наследникът на Ламбо и Ирен Кривошиева ще вдигне сватба с половинката си Виктория в Сарасота, Флорида. Владо е поканил и баща си, но все още не е ясно дали големият ни актьор ще може да присъства на събитието. Това разкри пред България Дне самата Кривошиева, която е в Щатите, за да помогне в подготовката за церемонията.

"В САЩ съм със съпруга си, ще се запозная със сватовете - бащата и майката на Виктория, жената до Влади", похвали се Ирен.

Двамата млади решили да съберат родата и да споделят сериозните си намерения. "Влади от години живее с Вики. Тя е идвала многократно у нас, запознавала се е със семейството ни, дори с баща му - Стефан Данаилов. Сега ние направихме обратното", обясни още Ирен.

Тя сподели, че не се обаждала на Ламбо, но смята да поговорят за общия им син, след като се прибере след майските празници в България.
"Стефан е по-близък със сина си. отколкото с мен. Аз само му се обаждам по празници или ако имам повод", сподели още Ирен.

29-годишният син на актрисата и Ламбо живее с Виктория в Сарасота, щата Флорида. "В момента живея с кучето и още 3-има приятели, с които се познаваме от училище. Виктория работи като преводач към фирма. Известно време преподавах на деца в детска градина във Флорида. Много беше готино. Плановете ми за по-късен етап са да завърша теология, която съвсем скоро записах. Двамата нямаме желание да се местим сами в квартира, но и това ще се случи, когато си направим бебе", категоричен е Влади Данаилов. Преди половин година той завърши и кинезитерапия, от която си припечелваше допълнителни доходи във вид на хонорар.

Колкото до Виктория, жената до Влади, той е категоричен, че с нея ще бъдат прекрасно семейство и без някой финансово да им помага.

"Тя е осиновена дъщеря от свръхзаможна републиканска фамилия, но не искам да казвам имената на родителите й, защото безсмислената завист у нас е твърде голяма. Но сватбата ни с Вики ще бъде в България", смята Данаилов-младши.
Двамата влюбени идваха миналото лято у нас, за да се запознае Виктория с бащата на Влади - Стефан Данаилов.

"Много пъти бяхме заедно като семейство. Баща ми харесва бъдещата ми жена, защото тя е тиха, скромна и не се натрапва. Тази година завърши висшето си образование във Вашингтон. Баща ми се радва за мен, защото съм намерил момичето, което страшно много обичам и се разбираме. Разбира се, подканя ме по-бързо да го направя дядо и това, дай Боже, ще се случи в най-скоро време", сподели Владимир Данаилов, който обясни, че в момента работи по въпроса с наследника.

Майка му Ирен Кривошиева също наскоро сподели, че иска дете от новия си съпруг Владимир. "Мислила съм си за вариант по-млада жена да износи нашия плод с мъжа ми, но за това ще говорим, като се върна в България", обясни още Ирен.

Само след месец Кривошиева ще пусне на пазара и втората си книга, в която разказва за духовното си израстване и за запознанството с последния си съпруг, пише още България днес. В написването на книгата дейно участие взима и мъжът на Кривошиева - Владимир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !