Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ирен Кривошиева: Скрих от Ламбо, че се омъжвам!

отпечатай новината

05.06.2014 14:30 | Видян 2691 пъти

Ирен Кривошиева: Скрих от Ламбо, че се омъжвам!

Ирен Кривошиева до последно криела, че ще се омъжва. Актрисата не споделила радостната вест даже с бащата на единствения си син - Стефан Данаилов. След сватбата Ламбо така и не й се обадил да я поздрави, разкри Кривошиева пред „Всеки ден" броени часове след като каза „да" за шести път в живота си.

„Стефан не ми се обади, но той и не знаеше, че се омъжвам. Аз на никого не съм казвала", сподели актрисата. „Той си има други неща, за които да мисли, едва ли му е до мен сега", оправда го майката на единствения му син. Според нея покрай трагедиите, които в последните месеци се струпаха върху знаменития актьор, той изобщо не би се заинтересувал от любовния й живот.

Синът на Ламбо - Владимир Данаилов, за сметка на това много се зарадвал, като научил, че има нов баща и майка му пак е срещнала любовта. Владо обаче не успял да дойде на тържеството, тъй като в момента е в Америка. „Двамата с Николай много се разбират, Владо много го харесва и напълно подкрепя връзката ни", разкри актрисата. „Синът ми винаги се радва, когато аз съм щастлива", похвали детето си тя.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !