Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Георги Христов крие 2 деца

отпечатай новината

20.11.2015 15:39 | Видян 4386 пъти

 Георги Христов крие 2 деца

Георги Христов е баща на 2 деца, едно от които вече е пораснало и дори наскоро е навършило пълнолетие. Известният певец пази в строга тайна факта, че е родител, и старателно крие от медиите наследниците си. Мълвата, че Георги Христов има незаконно дете, тръгна още преди няколко години в шоу средите.

За първи път Георги Христов реши да коментира официално слуховете, които се носят от години. В интервю пред журналистката Кристина Патрашкова, което ще бъде излъчено тази неделя в предаването „Папараци" по Би Ти Ви, той признава, че е станал баща. На въпрос дали има незаконен син, той отговаря след кратка пауза: „Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал".

След това пред камерите на единственото у нас светско предаване певецът признава, че е станал баща на още едно дете. До този момент наличието на второ дете не бе известно. „Да, баща съм, имам деца. Това е лична тема и не искам да навлизам в подробности. Давам на публиката изкуството си и това е важното за нея", добавя изпълнителят на „Черно и бяло".

От години в шоу средите върви слух за неговата сексуална ориентация. Според мълвата той е бисексуален и поддържа интимни връзки и с мъже. Публична тайна е, че преди години е имал кратка афера с Нели Рангелова. За пръв път обаче става известно, че певецът е и родител.

Пълният запис на интервюто ще бъде излъчен тази неделя след 22,30 часа в предаването „Папараци" по Би Ти Ви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !