Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Рая напусна „Фермата”

отпечатай новината

23.11.2015 13:12 | Видян 1850 пъти

Рая напусна „Фермата”

Вчера вечерта Рая напусна „Фермата” след дуел със своята близка приятелка в предаването - Нора. Днес, г-ца Агонцева бе гост в „Тази сутрин” и „Преди обед”, където разказа какви са мислите и чувствата й след напускането на шоуто. Рая бе веднъж фермер на седмицата, два пъти ратай и два пъти се изправя в дуел.

„Аз отидох във „Фермата”, за да порастна, да превъзмогна себе си и в много отношения го направих, така че това, че отпаднах преди финала, не означава, че не съм победител в риалитито” – разказа Рая пред Антон Хекимян. „Промениха ме не условията, а хората и най-важният урок, който си взех е, че парите наистина променят хората. В началото всички бяха едни хора, а с течение на времето, колкото по-близо стигахме до финала, толкова по-различни ставаха хората... Не мисля, че има толкова големи спортсмени, по-скоро всичко е материално. 90% от хората там са влезли за парите. Има едни 10% като мен, които са влезли за изживяването и да направя неща, които на 18 един човек не прави...  Успях да изградя свой образ и да се откъсна от образа на Агонцеви и да изградя свой собствен...Не мисля, че едно 18 годишно момиче няма да стане в 6.30ч. сутринта да издои крава и то на рождения си ден” – споделя Рая.

"Аз не съм невъзпитана, а съм си защитавала позицията. Вярно, използвала съм по-груби думи, но аз съм такава и в реалния живот... „Аз не съм носила маска, била съм такава, каквато съм и на вън” – коментира Рая. „Нора няма смелост, тя има мише сърце” – споделя Рая относно най-близкия си човек в шоуто – Нора.

Сашо и Деси изненадаха Рая със среща с приятеля й Кристиян. Двамата са се запознали покрай...цигарите – той иска да ги откаже, а Рая „пуши като комин”. Кристиян е бил против влизането на Рая във „Фермата”, но в крайна сметка я покрепя, защото разбира, че това е важно за нея. „Рая е прекраесн човек и не е вярно, че не уважа по-възрастните. Напротив, винаги им помага”, разказва Кристиян и разкрива, че двамата с Рая вече мислят да заживеят в собствен дом. Г-ца Агонцева разкри, че тя е много ревнива и често започва да бие приятеля си, когато се карат.

Тази вечер във „Фермата” зрителите ще станат свидетели на терзанията на Алла, която вече не издържа психически на нападките, че е виновна за много събития в ежедневието на участниците, а майор Веселин ще стане обект на интерес от страна на различните лагери и стратегии.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !