Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Симеон изненадва с интриги фермерът на седмицата Райно

отпечатай новината

24.11.2015 13:57 | Видян 1881 пъти

Симеон изненадва с интриги фермерът на седмицата Райно

В днешния епизод на „Фермата” зрителите на bTV ще видят как започва седмицата за участниците под вещото ръководство на един наистина опитен фермер – Райно. Едниствената, която възроптава е Нора, която вече не иска да приема команди от никого. Алла пък става обект на закачки от страна на останалите, които не спират да й припомнят колко алкохол изпи рускинята предната вечер.

Симено също се оказа сред обсъжданите личности в предаването. Фенът на йогата най-после започва открито да създава коалиции. Той предлага на Райно да станат „партия” и да стигнат двамата до финала. Райно споделя тази новина с Нора. Какво е мнението на Райно и Нора за действията на Симо, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Тази седмица за фермерите предстоят две доста забавни задачи. Първата е да се включат в гроздобера и да направят вино, а втората е да направят две пейки с цветарници. За добре свършената работа по довършване на пътеката бай Георги им разреши да си сготвят два от зайците, които отглеждат.

Освен бай Георти тази вечер фермерите ще бъдат посетени и от една дама с много голям музикален талант -г-жа Лиляна Банчева. Участниците ще трябва да пеят стари градски песни пред нея и още две дами. Трите певици ще бъдат жури в състезанието по надпяване, победителят в което ще има право да посрещне във „Фермата” свой близък. Мустафа ще изпълни „Лиляно, моме”, „Аз съм Гошко хубавецът” на Алла, „Черен влак се композира” на Нора, „В село се чешма градеше” на Митко, „Две съседки” на Райно, „Целувката на Ана” за майора, „Дете на моите години” на Симо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !