На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Бивш наркоман се бори за любовта на живота си

отпечатай новината

21.11.2008 11:30 | Видян 3902 пъти | Гласували 1

Бивш наркоман се бори за любовта на живота си

Тази събота в „Море от любов” ще станем свидетели на изключителната и драматична история на 30- годишните Миро и Галя. Всеки от тях има своите житейски перипетии и драми. Той е наркозависим и е на хероин. Тя също е подложена на тежко житейско изпитание - баща й се разболява от рак и тя поема изцяло грижите, съпътстващи лечението му.

Двамата се познават от деца, а преди 15 години - като ученици, дори изживяват кратка авантюра. Скоро след това се разделят и всеки поема по пътя си. Сега и двамата имат по един брак зад гърба си. Миро има 10- годишен син, а Галя е майка на син и дъщеря. Съдбата ги среща отново през 2006-та година в една каравана, където героинята на предаването е сервитьорка, а Миро отива да пийне бира с приятели. И двамата усещат старата тръпка веднага, влюбват се страстно и с времето се обикват трайно и дълбоко.

Заживяват заедно - първо във Видин, а после при бабата и дядото на Миро - в ломското село Василовци. Родителите на Галя не подкрепят връзката им и са настроени враждебно към него. Но двамата влюбени успяват да съхранят отношенията си. Галя неотлъчно ги подкрепя, когато той се бори със зависимостта си към наркотиците. Силната й любов, търпението и доверието й са най-добрата терапия за Мирослав. Така преди година той успява да се пребори с пристрастеността си към хероина... Но започва да прекалява с алкохола...

Преди около месец, на рождения ден на баща си, Галя казва на Миро, че ще нощува в родния си дом. Заради конфликта му с родителите й, Миро реагира бурно и помежду им избухва страшен скандал, изпълнен с ултиматуми. Силно обидена, тя отива в дома му, събира си багажа и се изнася оттам. Така вече повече от месец, двамата са разделени.

Наскоро Мирослав потърси за помощ екипа на най-романтичното предаване. Нещастен и самотен, преливащ от отчаяна любов към Галя, той е отказал и алкохола и е готов на всичко, за да си я върне, защото не може и не иска да живее без нея. А тя е непреклонна в решението си да спрат до тук. До този момент силната любов между тях е преминала през толкова изпитания и не се е пречупила. Ще победи ли и този път и двамата заедно ли ще бъдат в студиото, за да получат специалния си подарък – незабравимата творба „Сага за Клана Отори”? Това тепърва предстои да видим.

В следващата история ще се запознаем със Светозар и Галина от Варна. Те се запознават това лято, когато Галина започва работа в пицарията, в която Светозар работи. Светльо е привлечен от красивата барманка и двамата много скоро се сближават. Чувстват се щастливи заедно. Той обаче става изключително ревнив от клиентите в заведението и честите му забележки и неодобрителни погледи започват да дразнят момичето. Галя поискала малко време, в което да помисли, да си почине и да подиша свободно. И така вече 3 месеца, отношенията им са само приятелски…

Ще видим как ще се развие и тази любовна история и кой ще получи като подарък „Най-дългият годеж”. Всички подробности – само и единствено в „Море от любов”!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !