Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лора Крумова и Галя Щърбева пилеят пари по скъпи почивки

отпечатай новината

26.11.2015 12:20 | Видян 2610 пъти

Лора Крумова и Галя Щърбева пилеят пари по скъпи почивки

Водещите демонстрират завидно висок стандарт на живот и използват всяка свободна секунда да пилеят пари. Колегите им шушукат, че двете прекарват повече време в чужбина, отколкото в България. Двете обикалят света и се радват на сладък живот и скъпи почивки. Тази седмица пак не пропуснаха да попътуват и отскочиха до Барселона в женска компания.

Преди месец, папараци щракнаха Лора Крумова да шпори скъпарски джип, след като погълна стабилно количество алкохол. Водещата паркира скъпото возило в скъпарска къща-палат в центъра на София.

Простосмъртните зрители се дивят и чудят как се постига всичко това с една заплата от телевизията.

Скандалният дует Лора Крумова - Галя Щърбева прибира общо 30 бона заплати на месец от Нова ТВ, но си докарват и допълнително. Това се случва благодарение на фондация, научи Blife.

Водещите са на заплата в „Америка за България", журналистките взимали пари от фондацията цели 5 години, включително и за избори. Апетитните 98 000 лева, които красавиците от „Комбина" по Нова тв Галя Щърбева и Лора Крумова прибират от август насам от фондация „Америка за България" за 6 репортажа, разследващи честността на местните избори, са само капка в морето на щатската щедрост, изсипала се върху главите на двете дами, показа разследване на Всеки ден преди време. печелившата комбинация между блондинка и брюнетка се облажва със солидни суми от американската фондация вече 5 години чрез своята медийна академия „Българион", а общата стойност на грантовете надхвърля 360 000 лева.

снимка: facebook.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !