Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

500 бона дължи Веско Маринов

отпечатай новината

03.12.2015 11:12 | Видян 1918 пъти

500 бона дължи Веско Маринов

Фалит грози естрадния певец Веско Маринов, показа проверка на България Днес.

Въпреки дългогодишната си кариера, десетките хитове и хилядите концерти изпълнителят е останал буквално без пукнат лев. Фирмите му, през които минават хонорарите от участия, отчитат изключително скромни печалби. За миналата година "Студио Маринов" и "ЕТ Маринов-Веселин Маринов" са на плюс общо с едва 57 хиляди лева. Суми, с които естрадната звезда трудно може да си покрие дори сметките за храна и ток. С евентуалния остатък Веско трябва да плаща и дълговете си към банки. Към днешна дата тяхната стойност е над 650 хиляди лева и само лихвите по тях са колкото фирмените печалби. Така на практика Веско е поставен пред тежък избор - да си купи ядене или да плаща заемите. При първия вариант певецът рискува да умре от глад, а при втория - да обяви фалит.

Самият певец също не крие ужасяващата си финансова ситуация.
"Всеки ден мисля за тези кредити и питам счетоводителя как сме с парите този месец. Затова ми е много смешно, като чуя някой да говори за мен, че съм милионер", проплака наскоро Маринов.
Любопитно е, че част от дълговете на Веско Маринов са натрупани в името на успешната кариера. Преди няколко години той тегли заем от банка, за да си купи оборудване за концертите и да заснеме нови клипове. Като обезпечение той залага огромния си апартамент в София.


"Сигурен съм, че рискът си струва, и лесно ще изплатя заема", обяснявал пред свои близки Веско. По това време той нашумя като пръв приятел на вътрешния министър Цветан Цветанов. Покрай изпълнения от него химн на МВР и участие в прояви на управляващите дори му излезе прякорът Трубадура на ГЕРБ. Славата като близък до хора от властта му гарантираше и многобройни покани за участия в цялата страна. Надеждите за осребряване на славата в крайна сметка се оказват без покритие. Дори и приходите от увеличените участия не стигат, за да се изплатят заемите, които вместо това главоломно нарастват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !