Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ивайло (Нойзи) Цветков: D2 са №1 в българската рок музика

отпечатай новината

04.12.2015 11:35 | Видян 2616 пъти

Ивайло (Нойзи) Цветков: D2 са №1 в българската рок музика

Култовият журналист Ивайло (Нойзи) Цветков сподели, че според него D2 e най-яката банда. Това стана в студиото на предаването „Преди обед”, в което гостува заедно с Дидо и Митко Кърнев от D2 по повод традиционния декемврийски концерт на групата.

Рокаджиите от D2 представиха най-доброто, създадено през годините, както и парчета от последните им два албума. Те представиха и песента „Колко си красива” в нов вариант.
В концерта взеха участие и приятели, с които музикантите са работили заедно през годината, като Бобо, бийтбоксерът Red One и LaTiDa. Митко Кърнев разказа, че с Ивайло Цветков ги свързва дългогодишно познанство и че той е фен на неговата работа. От своя страна Нойзи сподели, че според него Митко е от единиците китаристи, които ваят китарни партии и че това е един цялостен подход към аранжимента на партиите за китара, какъвто в България няма и който по-скоро ни пренася в Англия.

Дидо показа новия си татус – дракон и допълни, че той е голям фен на китайската философия и на Джеймс Клавел и цялата му азиатска сага. „Тази култура и този начин на мислене ме впечатляват много – те са свободни, нямат много скрупули и въпреки това са дисциплинирани и това ме кефи много” , отбеляза той.

Митко Кърнев също има татуировка, която му е подарък от групата, а Нойзи за всеобща изненада обяви, че има татус на футболния отбор Челси, на който се оказа невероятен фен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !