Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Златка бясна: Милионерите ни не струват 5 стотинки!

отпечатай новината

07.12.2015 16:15 | Видян 2369 пъти

Златка бясна: Милионерите ни не струват 5 стотинки!

Пълно фиаско претърпя благотворителен търг, организиран преди дни от Черната Златка. По време на годишните награди за мода и шоубизнес, провели се в Градската галерия във Варна, Златка Димитрова насочи вниманието към себе си с инициатива за събиране на средства за закупуване на ортопедичен колан за 13-годишната Габи от Варна, пише Всеки ден.

Дали заради факта, че иначе благородната кауза мина под крилото на скандалната плеймейтка, или защото пък баровците ни са стиснати и безжалостни, към търга интересът бе нулев, а най-голям благодетел се оказа… Анита Мейзер.
Златка извади на сергията за продан вещи на Ники Кънчев, Мария Гроздева и Станка Златева. Въпреки че в публиката имаше куп хора с възможности, събраните пари се оказаха под 800 лева!

„Имаше хора, които дойдоха облечени с дрехи за хиляди, а не отвориха лачените си портфейли за едно дете. Жалко е! Милионерите ни не струват и 5 стотинки! Аз, която не поддържам толкова висок стандарт на живот и съм съвсем обикновена, дадох цялата си награда от „Биг Брадър“ на Боби. Не искам да парадирам с това, а да жегна безсърдечните статуи, които на вечер изпиват стотици левове, а не дадоха и по 10 лева за нуждаещо се малко и невинно същество. Потресена и огорчена съм! Оказва се, че бедните са с по-богати сърца. А вие, сноби, как спите спокойно?!“, сподели разочарованието си силиконката.

Най-голям благодетел се оказа скандалната Анита Мейзер, която за малко над стотина лева закупи една от купите на Станка Златева. Освен това миската се сдоби и със статуетки жирафи от къщата на „Биг Брадър“, както и с обеци от гримьора Мис Бони. Сумата, която Анита похарчи на търга, бе близо 500 лева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !