ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Меглена Кунева - любовница на богаташки син

отпечатай новината

22.12.2015 09:46 | Видян 3532 пъти

Меглена Кунева - любовница на богаташки син

Вицепремиерът Меглена Кунева е била любовница на съпартиеца си Димитър Делчев.

Според сигурни източници, връзката на Меглена Кунева с младока Димитър Делчев датира от 2011г., когато той става съветник в кампанията й като за независим кандидат за Президент на Република България. Кунева хитро е преценила кой може да й свърши работа в пътя към политическите щения. И избира правилния човек.
Хора с  дясно мислене, запознати с процесите в синьото пространство споделят, че „момченцето, което днес се изживява като първото „острие“  на „Движение България на гражданите“ и „Реформаторския блок“ е син на един от най-богатите хора в България  - Андрей Делчев, пише Blife.

Същият е юрист в Министерски съвет по време на управлението на Андрей Луканов и Димитър Попов.  Кариерата му продължава в кабинетите на Филип Димитров и Любен Беров, но вече  като главен секретар на МС. На такива длъжности у нас не се поставят случайни хора. Този отговорен другар дължи богатството си на ДС и е назначен на тези длъжности от ДС, споделят запознати.

След казаното едва ли някой се съмнява, че Делчев има  особени " заслуги" за кариерното развитие на Кунева. Освен партийната работа ги свързва и любовна авантюра. Въпреки, че Кунева не успява да се пребори за президентския пост, тя и до днес има връзка с Димитър, но всичко е на ниво "просто секс“, шушукат съпартийци.
„Ето това са кадрите на част от Реформаторите и после се чудим защо Блокът е такъв“, възмущават се хора от партията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !