Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

2016-a се очертава супер година!

отпечатай новината

28.12.2015 09:17 | Видян 2104 пъти

2016-a се очертава супер година!

2016 година ще е много по-добра от отиващата си 2015 година. Това прогнозира астроложката Оксана Хорват пред Нова телевизия. Според нея отиващата си година е била трудна за родените под знаците на Скорпион и Стрелци.

Тя посъветва родените под знака на Овена да започнат нов бизнес, но да внимават да не е рисков. Телците пък ще са успешни в леглото-могат да имат деца и да започнат нова любовна връзка. Трябва обаче да внимават при вземане пари назаем.

Близнаците да се готвят за създаване на семейство и за семейни дела като купуване на жилище. Но да внимават в бизнес начинанията.

Раците пък ще пътуват и ще сменят жилище, работно място, а и за семейни дела. Децата им ще имат добра година, но трябва да внимават със здравето.

Родените под зодия Лъв ще имат финансови успехи, започнатото през 2015 година ще им донесе резултат. Да очакват приятни контакти и сбъдване на мечти за пътувания в далечни страни.

Девите ще имат успешна година в професионално отношение, а след юни ще получат и повече пари. Да обърнат внимание на семейството и близките си хора.

Везните ще имат спокойна година, да се огледат какви са емоционалните им потребности. Ще имат късмет в любовта след август. Не трябва да пътуват, не е добра за това годината.

Скорпионите ще имат добра година, ще се поуспокоят след проблемите през отиващата си година. Трябва да си намерят нови приятели и нови сфери за реализация.

Стрелците ще имат възможност за израстване в кариерата и да поемат управленски функции. Трябва да са малко по-спокойни и стабилни и да си поставят граница и мярка на действията си.

За родените под знака на Козирог годината е добра за преместване в чужбина, независимо дали за работа или за постоянно пребиваване. Успешни сделки ги очакват в сферата на недвижимите имоти. В емоционален план обаче няма да са стабилни.

Водолеите ще успеят финансово, ще решават добре кредитните си проблеми, имат добри изгледи за преместване в чужбина. Трябва обаче да внимават с приятелите си, могат да загубят някои от тях.

Рибите трябва да очакват успехи в любовта. Плановете им да намерят половинка или ако вече имат, да задълбочат отношенията си. Добре ще са и във финансов план.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Иде година на сътресения

Няма коментари към тази новина !