Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Божинов се стопи

отпечатай новината

06.01.2016 11:12 | Видян 1625 пъти

Божинов се стопи

Валери Божинов направо се е стопил. Той е свалил поне 10 кила, при това скоропостижно. Нападателят, който тежеше към 85 кила, в момента е едва 75. Тези дни Божинов качи снимка, на която е на басейн, и шашна фенките си с вталения си външен вид, забеляза репортер на „Всеки ден". Божинов никога не е бил слаб, даже преди време го подиграваха, че е прекалено пухкав за футболист. Докато риташе в италианския тим „Фиорентина", бившият на фолк дивата Алисия беше сложен на принудителна диета, защото се беше ошишкал.

„Сега се опитвам да намаля теглото си, за да си върна оптималната форма. В предишния ми отбор „Лече" работихме по различен начин. Там тренирахме повече и изразходвах повече енергия", призна преди години Божинов и използва това оправдание за покачването на килограмите си. Все пак той успя да свали излишните мазнини, но не беше толкова слаб колкото сега.

Според съотборниците му от „Партизан" Валери не се е подложил на диета, но просто е започнал да се храни по-здравословно и да спортува повече. За сваляне на част от килограмите заслуга има все още официалната му жена Николета Лозанова. След раздялата си с нея точно преди година той драстично залиня.
„Тази Николета му изпи силите. За малко да провали и кариерата му на футболист. Откакто се разделиха, професионално Божинката тръгна нагоре", коментираха футболни запалянковци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !