Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Куп баджанаци извръткали Никол преди Гришо

отпечатай новината

06.01.2016 12:26 | Видян 2222 пъти

Куп баджанаци извръткали Никол преди Гришо

Гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер е голяма палавница, стана ясно след проучване на интимния й живот. Покрай 13 години по-възрастната си любима 24-годишният тенисист се сдоби с куп баджанаци.

Най-популярният от тях е световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, а освен него през леглото на Никол са минали още актьорът Джерард Бътлър, рок музикант, риалити звезда, бивш съпруг на Марая Кери, футболист и още доста други не толкова популярни мъже.

37-годишната Никол е мъжемелачка от малка, въпреки че се определя като срамежливка. След куп краткотрайни тийнейджърски забивки, през 2001 г., когато е на 23, си хваща първото сериозно гадже - рок музиканта Ник Хексъм. Три години са заедно и даже се сгодяват, но на мацката й писва и му бие шута.

Следващата й жертва става звездата от риалити поредицата на MTV „Лагуна Бийч" Талан Ториеро. Той така луднал по нея, че развалил годежа си с друго момиче. Две години по-късно обаче Никол го зарязала, защото на хоризонта се появил пилотът във Формула 1 Люис Хамилтън - най-голямата любов на певицата преди Григор.

Връзката на двамата продължи до началото на миналата година. През седемте години, в които бяха заедно, двамата често се разделяха за кратко, а Никол хич не си губела времето в сингъл периодите. Докато страдала по британеца, успяла да изврътка холивудската звезда Джерард Бътлър.

През леглото на разкрепостената красавица минал и комедийният актьор и рапър Ник Кенън, който е бивш съпруг на поп иконата Марая Кери. Това се случило през 2008 г., при първия срив в отношенията й с Хамилтън. След последната и окончателна раздяла с пилота певицата се изявяваше като жури в музикалния формат „Х фактор" в Щатите и там също не остана капо. Шерцингер тръшнала водещия на предаването - уелсеца Стив Джоунс.

Любовта й към спортистите се възобновила през лятото на миналата година, когато се хвърлила в обятията на 14 години по-младия от нея футболист на „Олимпиакос" Пайтим Касами. Именно тогава на хоризонта се появил Григор Димитров и Никол отсвирила играча на гръцкия тим заради него.

Оттогава певицата и Гришо били луди един по друг. Те обаче се разкриха едва преди няколко дни, когато Никол цъфна на мачовете на нашия в Бризбейн и му прати целувка от трибуните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !