Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Деспина Ванди отваря ресторант у нас

отпечатай новината

02.02.2016 14:01 | Видян 1788 пъти

Деспина Ванди отваря ресторант у нас

Най-успешната гръцка певица за всички времена Деспина Ванди, която на 21 февруари ще изнесе първия си концерт у нас в зала 1 на НДК, призна, че иска да отвори заведение в София. Първият ресторант на изпълнителката на „Thelo na se do" и съпруга й футболната легенда Демис Николаидис се очаква да отвори врати през февруари в Атина, като веднага след това звездното семейство планира да открие подобно заведение в Солун и София, разкри Всеки ден. Предполага се, че Ванди ще се възползва от визитата си у нас, за да огледа и няколко помещения, подходящи за целта.

Певицата се слави като изключителен кулинар, а за любовта й към гръцката кухня доказателство са хилядите снимки на домашно приготвени ястия и сладкарски изкушения, публикувани в личния профил на звездата в Instagram. Затова и концепцията на ресторантите на Ванди-Николаидис е именно с акцент върху типичните за южната ни съседка традиционни специалитети.

Менюто на заведението ще включва както лични рецепти на поп звездата, някои от тях наследство от нейната баба, така и специално разработени ексклузивни рецепти на едни от най-добрите гръцки готвачи, като шеф Алесандро Папандреу, който е и много близък приятел на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !