Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Любовник купи на Наско Месечков „Порше"

отпечатай новината

12.02.2016 09:54 | Видян 1816 пъти

Любовник купи на Наско Месечков „Порше

Наско Месечков реши сам да си направи скъп подарък за рождения ден, който е следващата седмица. Той подкара чисто ново „Порше Макан", за което брои над 140 бона, научи „Всеки ден". Танцьорът сам се похвали с ценната си придобивка, с което предизвика възторг у фенките и завист у враговете си.

Месечков твърди, че лично е броил сумата за луксозното бижу. Според слуховете обаче колата е подарък от състоятелен любовник. „Браво, Наско! Отива ти!", коментираха приятелите на Месечков. И му пожелаха лека и безаварийна. Само допреди 2-3 години любимият инструктор по танци на родните випове можеше да бъде забелязан да пътува в метрото като редови гражданин на републиката. Явно обаче славата, която го споходи покрай участията му в риалити предавания, не е останала без финансови резултати. Защото се говори, че возилото е съвсем ново, а не втора ръка.

Скъпата придобивка е снабдена с всевъзможни екстри. Има подгряване на седалките, отопление на волана, сензор за дъжд, бордкомпютър, безключово палене, система за измиване на фаровете и всякакви други измишльотини, които човек може да си представи, че даже и такива, които не може.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !