Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Любо Бентлито заряза Кучкова

отпечатай новината

15.02.2016 14:02 | Видян 4847 пъти

Любо Бентлито заряза Кучкова

Елена Кучкова остана без генерален спонсор - политика Любомир Николов, известен още като Любо Бентлито заради страстта си към скъпата марка автомобили. След бурна връзка, продължила години, той я е изоставил окончателно, когато разбрал, че зад гърба му си ляга с Ники Михайлов.

Връзката на футболния плейбой с голата моделка се пазела в най-дълбока тайна, но тъй като рано или късно всичко излиза наяве, и тя не остана скрита завинаги. Вратарят отдавна бил хвърлил око на Елена Кучкова и малко след като връзката му с Алисия окончателно се разпадна, издирил нейния телефон и предложил да се видят уж по работа, пише в. „Всеки ден“.

На срещата предложил да финансира нейни благотворителни проекти, което било опашата лъжа, защото е публична тайна, че от известно време той е напълно разорен и разчита за пари само на баща си Боби Михайлов. Плеймейтката обаче се вързала и приела още няколко срещи, които в крайна сметка приключили в кревата, сочи светската клюка. За нейна изненада Бентлито разкрил, че не е единствен между краката й. Преди броени месеци той пак я хвана в крачка – този път със столичния наркобос Илиян Димитров – Иляка. Тогава й прости, но този път вече чашата преляла. Политикът отсякъл, че вече не иска да има нищо общо с плеймейтката, която и без това го излага пред хората с голите си изяви и плиткоумни изцепки. И я натирил да си търси нов спонсор, на когото да слага рога, когато й се прииска креватно разнообразие.

Говори се, че Кучкова отдала известно време на плач и терзания. Молела го да й прости, колкото да спази добрите нрави. Той пък от своя страна бил непреклонен. Когато й се изяснило, че май този път е сериозен в намерението си да се разделят завинаги, плеймейтката решила да не губи време в напразни сълзи. Тя веднага намерила начин да утеши нараненото си сърце с гастрол в Истанбул. Там от няколко месеца постоянно присъствие отбелязва друга видна столична бръмчалка – Зорница Линдарева. Двете с Кучкова от известно време са най-добри приятелки и плеймейтката с радост приела да се развихрят заедно из космополитния град.

Говори се, че там родните моделки заработват добри пари заедно, като се занимават с някаква доходоносна, но неясна засега дейност. На закачките, че май са били сами в Деня на влюбените, отговарят през смях: „Надали!“. Очевидно имат интересна компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !