Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Венета издава скандалните тайни на звездите

отпечатай новината

25.02.2016 15:39 | Видян 2229 пъти

Венета издава скандалните тайни на звездите

Тв водещата Венета Райкова издава тайните на звездите. Звездата на ТВ7 планира да пусне до дни нов таблоид, но под формата на книга. В него ще бъдат споделени най-скандалните истории на родния шоубизнес. Проектът носи името „Триумфът на кучките” и разказва истории от спалните на богатите и известните.

Родните звезди вече тръпнат от ужас да не се окажат герои в книгата на тв водещата. Евгени Минчев е един от първите, които са в ужас, дали няма да се окажат герои на новото издание. Той е и един от хората, с които Райкова поведе открита война и дори успя да му отмъкне 20 хилядарки заради клевета. В момента обаче той е един от многото, които треперят от устатата телевизионерка.

Книгата е и дълбоко пазената тайна на Венета Райкова. Тя дори не бе намеквала за решението си да напише тази книга.
Новината за нейното създаване излезе преди дни, а самата водеща се похвали с нея. „Никой не знаеше за книгата, пазех я дълго време в тайна, за да бъде изненада”, споделя Венета, пише „България днес”.
Преди две години тя получава предложение от родно издателство, да напише книга с истории за случващото се зад кулисите на предаването „Горещо”, но проектът не се осъществява. Днес обаче водещата смята да изненада всички с много по-приятни и ексклузивни истории за българския хайлайф.

Райкова показа корицата и обеща още изненади. „Скоро ще пусна и последната корица на книгата, там много подробно е описано какво има в книгата.... Ама нека ги държим в напрежение още малко...”, пише тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !