Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария: Искам поне 2, а най-добре 3 деца

отпечатай новината

21.12.2007 16:39 | Видян 28179 пъти | Гласували 35

Мария: Искам поне 2, а най-добре 3 деца

Крехката брюнетка закъснява за всеки две от три срещи. Отрупана е с предмети на лукса като годежният й пръстен, часовника Де Гризогоно Гранде, мобилния телефон Верту. Не излиза без венчалната си халка и шофьора си Венци, който освен, че я вози, оказва цялостна логистична подкрепа на певицата в натоварената й програма. Мария е на 25 години, но има 6 издадени албума, добър съпруг, 2 кучета и малко от т.нар. diva behavior, или иначе казано примадонско поведение. Няма целулит, лоши мисли и безразборни харчове, така че й е простено.

Участва ли съпругът ти в избора на дрехи или избираш всичко сама?
Да, той подарявал ми е доста и ми харесват. Ние двамата имаме доста подобен вкус към модата, така че няма слаби попадения. Но така или иначе, пазаруваме най-вече в чужбина, когато сме заедно, така че избираме съвместно.
Обичаш ли да пазаруваш?
Обичам, макар че никога не си позволявам да харча безразборно. Има определени марки, в чиито магазини винаги се отбивам, като Долче и Габана, Версаче, Ла Перла, Стефанел също ми харесва много. Наложила съм си правилото да купувам само неща, които ми трябват и така не харча пари безсмислено.
Имаш сериозно отношение към парите, което не подхожда напълно на имиджа ти на певица, съпруга на заможен бизнесмен и жена на 25 години. Как ще оправдаеш  това разумно поведение?
Имах доста бедно детство, в което съм търпяла лишения от много неща. Това е време, което никога няма да забравя и ме е научило да мисля в перспектива. Сега не мога да харча пари с лека ръка, без да мисля за бъдещето. Позволявам си скъпи и красиви неща, но само колкото са ми необходими. Дори понякога спирам и съпруга ми, ако се увлича и иска да купи нещо екстравагантно, но ненужно.
Какво правиш в такъв случай с нещата, които вече не носиш?
О, това не е никакъв проблем. Имам сестра, която е с две години по-малка и много често тя “наследява” дрехите ми. С нея и майка ми носим един и същ номер обувки, така че те се разпределят според модела. Аз не обичам да трупам и предпочитам да подаря нещо на някой, който ще го използва, отколкото да ми седи в гардероба. Вярвам,че човек трябва да дава, без да очаква непременно нещо в замяна, за да получава.   
Кой е най-скъпия подарък, който си получавала?
Съпругът ми. Той е най-важното нещо в живота ми, така че нищо не може да се сравни с него. Подкрепя ме във всичко, което правя и държи дори повече от мен да бъда на най-високо ниво. Отнася се изключително търпеливо към работата и ангажиментите ми.
Никога ли не те е карал да спреш да работиш и да си останеш вкъщи?
Не, никога. Съпругът ми се гордее с мен и изобщо не е повдигал този въпрос. Ние и двамата сме работохолици и знаем колко важна е работата за всеки един  от нас. Докато има хора, които харесват песните ми, ще работя. За щастие се радвам на подкрепата на продуцентите си, не страдам от липса и на ангажименти. Записвам нова песен почти всеки месец, а на всеки 2-3 правя клип. Сега ми предстои снимането на ново видео, а през ноември се готвя за рождения ден на тв Планета.
Трябва ли да работят жените?
Задължително. Не разбирам и не харесвам жените, които не правят нищо, дори и да могат да си го позволят. Аз работя от 17-годишна и това ме е изградило като личност. Мисля, че всеки камък си тежи на мястото и съм си заслужила моето.
Съпругът ти те придружава често на участия. Не се ли притесняваш, че в бясната конкуренция във вашият бранш, някоя колежка ще ти го отнеме?
Не, изобщо. Аз съм като Дон Кихот – моите съперници съществуват само във въображението ми, но от време на време воювам с тях. Мъжът ми не ми дава поводи за ревност, но това е донякъде въпрос на темперамент. Една от най-големите лъжи, които съм чувала за себе си, е че той идва с мен по участия, за да ме пази. Той е много толерантен, а и аз не търся чуждото внимание.
Как се справяте с жълтите вестници и клюките?
Философски. Друг начин няма. Половината вестници постоянно пишат, че съм бременна, което силно се надявам да стане скоро, а другата половина – че се развеждаме. За момента обаче нищо от това не е вярно. Иначе бих се радвала много да чакам бебе. Искам поне 2, а най-добре 3 деца.
Как поддържаш добрата си форма? Какви продукти използваш, за да изглежда добре?
Ами смешното е, че аз всъщност не използвам никакви кремове, защото смятам, че ми е рано още. Сутрин и вечер само почиствам лицето си с тоници на Ланком и Шанел. В нашето семейство генетично се предава хубавата кожа и дори майка ми започна да използва кремове преди 2 години, а изглежда много добре. Редовно ходя на фитнес, но не повече от 3 пъти седмично. Направила съм си режим, който идеално ме устройва за храненето. През седмицата ям основно риба, пиле, зеленчуци и плодове, сирене и кисело мляко, като не си позволявам никакви тестени или захарни неща. Един ден в седмицата си давам пълна свобода и хапвам каквото си искам. За сметка на това не пия алкохол, но пък пуша от ученичка. Имам обаче планове и от този порок да се откажа. Иначе харесвам за сценични изяви декоративната козметика на Диор и Ланком и използвам основно тях.


Споменаваш често майка си, разкажи ми за семейството си.
Майка ми е домакиня, бивша  състезателка по спортна гимнастика, а баща ми е няколко пъти шампион по класическа борба, сега работи като треньор в Щатите. Сестра ми Ирена работи в банка и завършва тази година бакалавърска степен. Обичам ги много, а майка ми е жената, на която се възхищавам най-много и на която се надявам да приличам след години. Бих искала да мога да постигна нейното спокойствие и улегналост, и да съм толкова добра майка и приятел, каквато е тя за мен и сестра ми. През голяма част от живота именно тя е била за нас и майка, и баща, защото е поемала изцяло грижата за възпитанието ни.
В момента е много модно звездите да осиновяват деца. Ти какво мислиш по въпроса?
Мисля, че е много хуманно, и дори бих го направила. Вярвам, че не е важно кой те е родил, а кой те е отгледал.   
Как си почиваш?
Вкъщи, със съпруга ми. През почивните дни правим каквото и всички други хора. Пазаруваме, гледаме филми и си седим вкъщи.Не излизаме много, и от доста време поддържаме връзка с ограничен кръг приятели. Релаксираме и като пътуваме – обичаме много Дубай, магазините там са страхотни и скоро пак смятаме да ходим. Монако ни харесва много, ходим две поредни години. Иначе уикендите най-често отделяме за семейството си, през останалото време е невъзможно.
Как ще прекарате празниците?
За втори път ще съм домакиня на цялото семейство и ще ги посрещна вкъщи. Ще приготвя обичайните 9  постни ястия, като в чест на мъжа ми, който има руска кръв, ще приготвя и руски рецепти. Още не знам къде ще прекараме Нова година, но със сигурност ще сме заедно, защото времето за семейството е свещено. Не приемам дори професионални ангажименти за този празник.
Съпругът ти те обича, кариерата ти процъфтява, разполагате с големи възможности. Как се чувстваш?
Живея като на кино. Имам чувството, че всичко, което ми е отнето в първите 10 години от живота ми, сега ми се връща стократно. Вярвам, че сигурно съм направила добре неща, защото се чувствам възнаградена и Бог ми дава всичко, за което съм помечтала дори за секунда.

автор: Сп.Easy

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !