Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Венета Харизанова пак без мъж

отпечатай новината

11.03.2016 17:56 | Видян 9218 пъти | Гласували 1

Венета Харизанова пак без мъж

Манекенката Венета Харизанова е в семейна криза. Миската, която от няколко години е омъжена за бизнесмена Емил, напоследък често е далеч от него. Дори за последната си почивка зад граница Венета заминала с майка си вместо със законната си половинка.

От години около Харизанова витаят слухове, че се разделя с мъжа си. Манекенката е обвързвана с кого ли не - Продуцента и настоящ депутат Росен Петров, била е муза на Слави Трифонов и се е появявала многократно с мъжа на Маги Желязкова Боби Манекена. Венета обаче отрича да е в развод с официалния си партньор и дори е намеквала, че двамата са се разбрали да не си пречат, ако имат нови увлечения.
"Аз не съм от хората, на които може да им се казва какво да правят. Имам свой път и го следвам", отсича манекенката, запитана дали честите й пътувания не я разделят със съпруга й.

Последната й визита в Доминикана обаче издава, че Венета не само пътува сама по работа, но и за удоволствие. За компания вместо мъжа си взима своята майка. Последната пък е лично ангажирана да прави секси снимки на красавицата по бански и да обновява профила й в мрежата, разкрива Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !