Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Участници от над 10 държави в "България търси талант"

отпечатай новината

17.03.2016 17:51 | Видян 1090 пъти

Участници от над 10 държави в

На 20-и март, неделя, от 20.00 часа зрителите на bTV щe станат свидетели на най-необикновения епизод в шестгодишната история на “България търси талант”. Участници от над 10 страни ще изявят с различен успех своите таланти пред българската публика. В шоуто ще се включат представители на Украйна, Сърбия, Русия, Италия, Уганда, Камерун, както и етнически българи от Македония, Сърбия, Западните покрайнини и дори Германия, Виетнам и Южна Корея. Всички те идват в България специално, за да участват в предаването. Сред тях са доброволец от Африка, който заменя престъпния начин на живот с танци; политически емигрант, патриотична българка, която води над 30 деца за участие в шоуто, както и момиче с немско име, но българско самосъзнание.

Един от членовете на журито ще удари златен бутон за един от най-шокиращите участници в тазгодишното издание на формата. В трети епизод на шоуто ще се изявят таланти, които  никога досега не са се качвали на сцената на “България търси талант”.
Зрителите ще видят уникалния талант на един българин, който е сред малцината с подобна дарба в света, както и най-забавния танцьор на сезона,  момиче, чиято история ще трогне зрителите, няколко странни кандидати за слава и мултимедийно шоу, което впечатли публиката, водещата и съдиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !