Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава направила аборт от Джино

отпечатай новината

31.03.2016 11:13 | Видян 2791 пъти

Преслава направила аборт от Джино

Преслава разби сърцето на Джино Бианкалана и е основната причина смуглият баровец да се прибере скоростно в Америка при родителите си, научи сензационно Уикенд от близки на победителя от ВИП Брадър. Малко след като излезли от ВИП къщата, Джино съумял да вкара Преслава в леглото си, но наивно вярвал, че чалга дивата е с него, тъй като е пронизана от срелите на Амур.

"Джино е добро момче, но е прекалено наивен, да не кажа глуповат. Изрично го предупреждавах да не се занимава с Преслава, тъй като тя го използва за временен вибратор - той все пак е красиво момче със стегнато тяло, а тя е известна като жена, която не се отказва от плътските удоволствия и често сменя партньорите си", разказва близък приятел на Джино.

Шампионът от "ВИП БРадър" изкарвал едва около 2 седмици като интимен другар на певицата, като през това време Преслава се срещала и с други мъже. Това, което съборило емоционално Джино Бианкалана обаче, е признанието на Преслава, че е забременяла от него.

Фолк изпълнителката обяснила на Джино, че няма никакав вариант да роди дете от него и че ще направи аборт. Певицата се подложила на манипулация в частната клиника "Свети Лазар", след което даже спряла да вдига телефона си на Джино и го отбягвала като прокажен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !