Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Емануела: Живея за момента

отпечатай новината

31.03.2016 15:54 | Видян 3203 пъти

Емануела: Живея за момента

Емануела, чиято запазена марка е неподправения стил и смели решения, изненада феновете си с поредната доза оригиналност и дръзка провокация. Преди дни звездата на “Пайнер” промотира най-новия си проект, озаглавен “Като теб”. Във видеото певицата минава през няколко стилови трансформации - от къдрава изкусителка до нежна и строга грация. Зад новото попълнение в репертоара на изпълнителката стоят композиторът Мартин Биолчев, текстописката Анастасия Мавродиева и режисьорът Николай Скерлев. По клипа работиха Стоян Апостолов - стайлинг, Цецо Андреев - грим,  Ивайло Колев - коса, Георги Малев – фотограф. Неотдавна Емануела се завърна от голямо турне в Америка и сподели своите мисли и чувства в предаването „Тази събота“ по бТВ. Певицата непрекъснато е в центъра на медийното пространство заради раздялата с бащата на второто й дете Димитър Динев.

-          Неотдавна ти направи много концерти за нашите сънародници в Америка? Как премина турнето?

Около месец прекара там, като десет дни прекарах там, после се върнах. Единственото, което ми хареса там е къщата на Кари Брадшоу. Не ми харесва Америка.

-          Защо?

Смятам, че се продават прекалено добре, правят си много голяма реклама. И всички си мислим, че там е прекрасно. Но е ужасно! Хората живеят по много странен начин и са прекалено студени. Там не може да си говориш с всеки, защото могат да те съдят постоянно. Липсва дружелюбното отношение. Налагат една такава тенденция да се жениш по-късно, да имаш деца на един по-късен етап, просто защото те нямат време да имат деца по-рано. Те учат до 30-годишна възраст, после се развиват до 40-45 годишна вързаст. Тогава евентуално намират партньор, което е много трудно.

-          Ние в България също вървим нататък?

Това не е добре според мен. Има много болни деца или такива, които страдат от аутизъм. Това не е нужно на никой, защото смятам, че децата са нашето бъдеще. Би трябвало да ги произвеждаме „здрави“.

-          Значи не би отишла да живееш в Америка?

Не, там е ужасно, акцента им е без никакво чувство. Усмихнати са, но са лицемерни. Отвратитлено е! Съжалих, че пътувах три часа до този Ниагарски водопад, за който всички говорят колко бил красив и уникален. Ние имаме толкова красива природа, че там изобщо не е красиво.

-          Видяхме те на наградите на ТВ Планета, където връчи награда?

Връчих статуатка на Галин, който стана музикален идол на годината и смятам, че си заслужава наградата.

-          Как ще коментираш скандала от наградите свързан с титлата Певица на годината между Галена и Преслава?

Мен честно казано, не ме интересуват тези неща.

-          Много от колежките ти се разделиха на два лагера? Ти заемаш ли позиция?

Не смятам, че някой трябва да заема, каквато и да е била позиция. Всички се борим за едно и също. Всяка изпълнителка си е в нейното амплоа.

-          А ти представяш ли си се със статуетка?

Дай,Боже. Тази година това нямаше как да стане. Аз работя с Пайнер от няколко месеца. Щеше да е нахално аз да получа награда /смее се/.

-          Защо в попфолка дългите приятелства са невъзможни?

Не смятам, че е така. Аз нямам много приятели в тези среди, защото сме много заети, постоянно пътуваме. Винаги ми е приятно, когато седнем някъде с колеги, да си говорим, да се смеем. Имаме добри отношения.

-          А остава ли ти време за малкия ти син?

Децата са най-хубавото нещо. Малкия е добре, сега е при баща си.

-          Каква е истината за взаимоотношенията ти с бащата на сина ти Димитър Динев?

В нормални отношения сме, нямаме някакви проблеми. Четох някъде, че бил гей, но, ако моят бивш мъж беше такъв, едва ли щеше да ми направи дете. Предпочитам тази тема да не я коментирам, защото това е нещо, което беше в миналото. В момента имам адски много ангажименти.

-          Самата ти беше много активна във Фейсбук, постваше непрекъснато коментари и снимки?

А защо си мислите, че ставаше дума за него? /смее се/

-          В момента има ли друг мъж в живота ти?

Нямам мъж, в момента си живея живота.

-          Защо никога не споменаваш нищо за големия си син?

Такова е неговото желание. Той е едно прекрасно дете. Страшно много ми помага, винаги е до мен във всякакви ситуации и ме подкрепя. Аз и семейството ми све възпитали един истински мъж.

-          Какво те прави щастлива?

Мога да кажа, че съм щастлива. Станала съм по-прагматична и не мечтая да срещна истинската любов. Живея за момента и се наслаждавам на нещата, които ми се случват. Наслаждавам се на хората, които са до мен и им се радвам повече. В един момент просто порастваш. Вече не съм онова лудото момиче, въпреки че се чувствам на 18…. Знам какво искам и към какво се стремя. Знам, че от прекалената емоционалност, може да навредиш на себе си. Но си казах в един момент, че трябва да спра.

-          Има ли грешка, която си направила и да съжаляваш?

Всеки човек прави такива грешки. Но от тях израстваш.

-          Към какво се стремиш?

Да развивам себе си във всяко едно отношение. В момента обаче работата ми е приоритет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !