Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава с откровения за Галена

отпечатай новината

01.04.2016 15:28 | Видян 7518 пъти

Преслава с откровения за Галена

Преслава коментира влошените си отношения със своята най-близка колежка - Галена. Двете не са си говорили след раздаването на годишните музикални награди на "Пайнер", на 2 март. Тогава наградата за "певица на годината" взе Преслава, а Галена обяви бойкот, като не присъства на церемонията, а по-късно вечерта , в личния си профил, пусна своя снимка с текст: "Здрава съм". С това показа, че умишлено не е отишла на наградите. Преслава за първи път говори за "тихата война" между нея и Галена:

"Не сме се чували след наградите. Това ми е болна тема. Това е човекът, който съм чувствала най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е. Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от който ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство...", каза тя в интервю пред Signal.bg. Тя твърди, че иска да остане приятелка с Галена.

"Аз я виждах няколко дни преди наградите и си говорехме. Нямаше напрежение. Можеше да ми звънне поне да каже какво има", каза още Преслава.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !