Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Женската красота, въпреки килограмите

отпечатай новината

05.04.2016 12:00 | Видян 3030 пъти

Женската красота, въпреки килограмите

Последната година беляза огромен и важен напредък по отношение на възприятията на хората към килограмите и към това кое тяло е красиво и кое – не. Някои звезди в Холивуд, а и от музикалната и модната сцена, наложиха едни по-пищни форми, демонстрирайки, че нямат комплекси и че обичат телата си такива, каквито са.

Първо звезди като Дженифър Лопес, Амбър Роуз и Ким Кардашян наложиха модата на едрите задни части, а сега закръглените актриси Лена Дънам, Ребъл Уилсън и Мелиса Маккарти, започнаха да се появяват по кориците на списанията, без снимките им да бъдат обработвани.
Същото важи и за модела Ашли Греъм, която наскоро украси мъжкото списание MAXIM с пищните си извивки, като го направи с истинска гордост, без каквито и да е предразсъдъци относно формите си.

Много обикновени жени аплодират звездите за това, че се опитват да променят отношението на обществото към по-закръглените тела. Тези знаменитости заявяват категорично, че красотата, талантът и чарът нямат нищо общо с размерите и килограмите.

Вижте още пищни и красиви звездни дами в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !