Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наско Сираков: „Не искам да бъда треньор на националния отбор”

отпечатай новината

03.12.2008 16:45 | Видян 3669 пъти | Гласували 1

Наско Сираков: „Не искам да бъда треньор на националния отбор”

Специални гости на 3 декември, сряда, във „Вечерното шоу на Азис” ще бъдат Наско Сираков и Илияна Раева. Първите гости от самия старт на шоуто ще седнат отново на диванчето точно след една година.

Двамата съпрузи ще си припомнят своето звездно участие в предаването през миналия декември и ще разкажат за настъпилите промени в живота им в рамките на изтеклата година. „При мен се случиха хубави неща, откакто ти гостувах – изгониха ме от „Левски” и вече съм безработен”, ще се похвали Наско Сираков пред Василка. Илияна пък ще сподели за успехите си като главен треньор на националния отбор по художествена гимнастика, за новия си пост на старши треньор на ансамбъла и за най-новото си амплоа на танцьорка в Dancing Stars. Тя ще обясни, че чрез танците си е върнала перфектната фигура и че всъщност е изгубила колограм и половина от теглото си, но за сметка на това е успяла да се стегне.

„Как мога да бъда треньор на нещо, което не съществува! Не искам да съм треньор на националния отбор. Имам идеи, с които мога да помогна на отбора, но не като треньор!” – ще коментира Сираков евентуална възможност да поеме националния тийм по футбол.

На въпроса на Азис дали са верни слухове, че Илияна Раева и Нешка Робева не се обичат особено, „златното момиче” ще отговори: „Нито сме приятелки, нито пък е вярно, че не можем да се понасяме. Истината е, че тя ми е кума”
Илияна ще сподели, че не винаги е получавала обективни оценки от своята бивша наставничка по време на танцовото шоу. Според нея в някои от танците тя и партньорът й са били ощетявани.

Красивата гимнастичка и танцьорка ще довери, че в началото на брака си с Наско много го ревнувала, но през годините му се е доверила напълно и абсолютно вярва в собствения си чар. Двойката ще разкаже, че през 2008-ма празнува „сребърна сватба” – 25 години заедно. Тъй като нямат църковен брак, Илияна и Наско решили да се оженят отново. Но поради забрана от страна на църквата да се правят венчавки по врема на  Коледните пости, те  отложили събитието за по-късно.

„Като ми се разсърди, я качвам в спалнята и се оправяме веднага, но в последно време нещо много се сърди!”, ще сподели съпругът на Илияна по повод въпрос на Катето и Васко как върви сексуалният им живот. „Последните няколко години съм всеки ден сърдита!” – ще коментира на свой ред Раева.

Трети гост във вечерното шоу по ТВ2 днес ще бъде Трендафил Сърмов – партньорът на Илияна Раева в Dancing Stars, шампион за България по латино танци и носител на титлата „Златният пробив”. Той ще признае, че когато за първи път се срещнал и разговарял с Илияна не успял да я разпознае. Познавал я само като име, но след като свързал визията с името бил много щастлив, че ще танцува точно с нея.

В момента Трендафил не се сътезавал, а само преподавал. Той ще сподели, че има школа за танци в родния си град Бургас и че съвсем скоро и в София ще открие база за спортни танци – Dancing Academy, където хора на различна възраст ще се учат да танцуват.

Двамата партньори на дансинга ще разкажат, че тъй като вече три месеца всеки ден са заедно, им се случва да се поскарат от време на време. Но и двамата изтъкват като причина за това голямата взискателност на Фил и невъзможността му да прецени понякога неспособостта на Илияна да изпълни определена танцова задача.

За финал Илияна Раева и Трендафил Сърмов ще танцуват мамбо в студиото на Василка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !