Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Слави изнудва Би Ти Ви за 15 млн

отпечатай новината

14.04.2016 11:09 | Видян 1531 пъти

Слави изнудва Би Ти Ви за 15 млн

Слави Трифонов е подсигурил отлично близкото си бъдеще, след като през изминалата седмица водещият е преподписал златен договор с Би Ти Ви. Благодарение на хитрост шоуменът от Учиндол си е запазил място в ефира на частната медия за идните 3 години, като по предварителни данни в джоба му ще се влеят над 15 милиона лева, разкрива Уикенд.

За последните 5 месеца на няколко пъти Дългия бе засичан на бизнес срещи с шефа на Нова телевизия Дидие Щосел. Без да пазят каквато и да е дискретност, сякаш да се замълви за трансфера, продуцентът и изпълнителният директор обядваха заедно, пиха кафе, хапваха торти и неминуемо тези им срещи породиха слуховете, че гологлавият водещ търси своето място в Нова тв.

Според новоподписания контракт с Би Ти Ви, за епизод от вечерното си шоу Трифонов ще прибира както досега космическите 27 000 лева, а повторенията му на обед се заплащат по 5000, или общо за ден - 32 бона. За своите близо 200 предавания годишно в рамките на 3 години Трифонов ще получи от канала сума от порядъка на над 15 милиона лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !