Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Милен Цветков си смени зъбите

отпечатай новината

18.04.2016 14:25 | Видян 1432 пъти

Милен Цветков си смени зъбите

С холивудска усмивка се хвали тв водещия Милен Цветков. От няколко седмици звездата на Нова телевизия. Той грее с нови зъби, за които се е охарчил с цели 20 бона. Зъбни проблеми започнали да тормозят журналиста преди 2 години, когато в един момент му се появили няколко кариеса. И докато той оправял един зъб, друг се отварял и така мъчението започвало отново, пише Всеки ден. В крайна сметка тв звездата решил да предприеме крути мерки и да си смени зъбите трайно. След няколко консултации и срещи с експерти, се спрял на варианта за ултрамодерни зъбни импланти. Процедурата се прави под упойка, като на пациента се изваждат постоянните зъби и на тяхно място по специална поръчка се изработват импланти, които прелитат Атлантическия океан.

„Страх не страх, нямах много голям избор. Или трябваше да ходя постоянно да ми правят зъбите, или трябваше да си сложа протеза като възрастните хора. Заради това избрах най-скъпото, но най-доброто“, споделя за новата си холивудска усмивка Милен.Преди процедурата, тв водещият минал всички тестове, за да е сигурно, че няма да отхвърли зъбните импланти. Смяната била извършена в елитна столична клиника по дентална хирургия, като тв водещият е сменил само горното чене.В бъдеще обаче планира да смени и долните зъби.
Удоволствието да се усмихва с новите зъби струвало 20 000 лева, но гаранцията на имплантите в устата е много голяма.  От клиниката му обещали, че зъбите няма да се чупят и да падат поне 100 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !